BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Tüp mide ameliyatından 1 ay sonra öldü

MUĞLA'da kilo vermek için tüp mide ameliyatı olan oto kaporta ustası Mustafa Lüleci (29), operasyondan yaklaşık 1 ay sonra yaşamını yitirdi.

Abone ol

Aşırı kilolarından rahatsız olan Mustafa Lüleci, Balıkesir Devlet Hastanesi'ne başvurdu. 150 kilo olan Lüleci'ye, tetkiklerinin ardından geçen ay tüp mide ameliyatı yapıldı.

Ameliyat sorası Muğla'ya dönen ve evinde dinlenmeye başlayan Mustafa Lüleci, cuma günü aniden rahatsızlandı ve ailesi tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bekâr olduğu öğrenilen Lüleci dün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde yaşamını yitirdi. Mustafa Lüleci'nin midesinde enfeksiyon oluştuğu öğrenildi.

SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI
Muğla'da kilo vermek için tüp mide ameliyatı olan ve rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı hastane hayatını kaybeden Mustafa Lüleci (29), son yolculuğuna uğurlandı. Lüleci'nin, Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morgundan alınan cenazesi, bugün öğlende Menteşe 41 Evler Camii'ne getirildi. Cenaze törenine Lüleci'nin babası Necati Lüleci, ağabeyi Adem Lüleci, esnaf arkadaşları, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Lüleci, kılınan cenaze namazının ardından, Şehir Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.