BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Tunceli'de okullar tatil son hava durumu raporu

TUNCELİ'de okullar yarın yani 5 ocak salı günü tatil edildi. Tunceli hava durumu raporu ise fena kar yağışı devam edecek.

Abone ol

TUNCELİ'de okullar yarın, yani 5 ocak salı günü tatil edildi. 'de, merkez ve bağlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liselere taşımalı gelen öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için eğitime bir gün eğitime ara verildi.

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli'de kar yağışının sabah saatlerinden itibaren etkili olduğunu belirtti.

5 OCAK OKULLAR TATİL Mİ-TAM LİSTE

Kar yağışının etkisini artırarak devam ettiğini ifade eden Eyyüpkoca, şunları söyledi:

"Olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle köylerden merkezdeki ilkokul, ortaokul ve liselere taşımalı öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için, taşımalı eğitim yapan okullarımızda 5 Ocak günü, bir günlük ara verme kararı aldık. Diğer okullarımızda eğitim ve öğretim devam ediyor. Yarın kar yağışı ve şartlar yeniden gözden geçirilerek bir günlük aranın uzatılıp uzatılmayacağına bakacağız."

Eyyüpkoca, ilçelerde eğitime ara verme kararının kaymakamlıkların inisiyatifinde olduğunu ve ilçelerde eğitime ara verilmesine yönelik karar alınmadığını sözlerine ekledi.