BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.422,33
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Tuncay Şanlı'dan Ersun Yanal yorumu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, sarı-lacviertli takımla 1,5 yıl için anlaşmaya varan Ersun Yanal'ın oyuncularına coşkuyu, isteği, arzuyu yeniden kazandıracağını söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, teknik direktör Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye dönüşünü FBTV'de yorumladı. İşte Tuncay Şanlı'nın Ersun Yanal değerlendirmesi.

"Hayırlı olsun camiamıza. Taraftarımızın sesine kulak verdi başkanımız. Ersun hocamızın şampiyonluktaki coşkusunu enerjisini bildiği için taraftar da Ersun hocayı tekrar orada görmek istedi. Umarım hayırlı olur. Tabii ki Ersun hocanın yaptıkları ortada. Fenerbahçe'ye ne kadar bağlı olduğunu kendisi de dile getirmişti geçtiğimiz günlerde. Evet bir oyun anlayışı olacak, bir sistemi, bir taktiği olacak. Ancak en öncemlisi o coşkusunu, enerjisini futbolculara yansıtacaktır. Takımımızın şu anda en büyük eksiği motivasyon, o da Samandıra ve soyunma odasında olacaktır. Umarım bundan sonraki süreç farklı bir heyecana, farklı bir motivasyona ve başarılara yol açar.

''ERSUN HOCANIN COŞKUSU OYUNCULARA GEÇECEKTİR''
Taraftarın o heyecanını ilk maçta göreceksiniz. Stadyumda onu hep beraber hissedeceğiz. Değişecek en önemli noktalardan birisi Samandıra ve soyunma odası olacak. Oyuncuların motivasyonu düşük, başları eğik, başlarını kaldıracaklardır. Ersun hocanın kendi coşkusu, hayali, oyunculara geçecektir. Bu da hem bireysel hem de takım performansı olarak sahaya yansıyacaktır.

''SON ANLARDA GELEN GOLLER ŞAMPİYON OLUNMUŞTU''
Ersun Hoca'nın şampiyonluğu da son anlarda gelen gollerle gelmişti. Oyunu hiç bırakmıyordu, hiçbir zaman pes etmiyordu takım. Son dakikaya kadar mücadele eden, oyundan kopmayan oyuncu gurubunu yaratacaktır Ersun hoca. Pes etmediğiniz zaman ister istemez son ana kadar mücadele ettiğinizde maçı kazanmak için her şeyinizi sahaya vermiş olursunuz. Bu mücadele, bu ruh her zaman maçı kazandırmayabilir ancak size farklı şeyler kazandırır. Taraftar görmek istediği birlik beraberlik ruhunu gördüğü zaman maçı kaybetseniz de birçok şeyi kazanırsınız.

''PES ETMEYEN BİR TAKIM YARATACAKTIR''
Şu anda iyi bir süreçten geçmiyoruz. Bunu hem oyuncu grubu hem camia çok iyi biliyor. Artık her şey geride kaldı ve yeni bir sayfa açılacak. Ersun hocamız coşkulu ve pes etmeyen bir takım yaratacaktır.''