BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25
HABER /  DÜNYA

Rusya'dan Türkiye'nin yeni Suriye harekatına ilişkin ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birkaç gün içinde Fırat'ın doğusuna yönelik harekata başlıyoruz" dedi, Rusya'dan ilk açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov tüm tarafları sağduyulu hareket etmeye çağırdı.

Abone ol

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Türkiye'nin terör örgütü YPG'ye yönelik olası harekatıyla igili olarak tüm tarafları sağduyulu hareket etmeye çağırdı.
 
"DİYALOG SAVAŞTAN DAHA İYİ"
Şam'da düzenlenen Rusya-Suriye 11. Hükümetlerarası Komisyon toplantısı kapsamında Sputnik'e konuşan Bogdanov, "Suriye ve dışındaki Kürtler de dahil tüm taraflarla diyaloğu sürdürüyoruz. Tüm tarafları sağduyuya davet ediyoruz. En nihayetinde, diyalog ve siyasi metotların silahlı çatışma, savaş ve yıkımdan daha iyi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çarşamba günü yaptığı açıklamada birkaç gün içinde Fırat'ın doğusuna harekat başlatacaklarını belirtmişti.

Fırat'ın doğusuna operasyon nasıl olacak? Ayrıntılar netleşiyorFırat'ın doğusuna operasyon nasıl olacak? Ayrıntılar netleşiyorFırat'ın doğusuna operasyon nasıl olacak? Ayrıntılar netleşiyorFırat'ın doğusuna operasyon nasıl olacak? Ayrıntılar netleşiyorHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan son dakikayı duyurdu! Türkiye Fırat'ın Doğusuna operasyona başlıyor