BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.439,16
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Özkanın ilginç yemeği

Tuncay Özkan Silivri'de tutuklu ancak parti kurdu hem de yemek verdi. İşte Özkan'ın ilginç yemeği;

Abone ol

Genel başkanlığını Tuncay Özkan'ın yaptığı Yeni Parti'nin İstanbul il örgütüncü ''açılış yemeği'' düzenlendi. Yemeğe, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ile emekli Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş da katıldı.

Bostancı Green Park Otel'deki yemekte konuşan partinin il başkanı Murat Ağırel, ''Silivri'ye selam olsun. Keşke bu açılışta Tuncay Özkan da bizimle olsaydı'' dedi.

Ağırel, amaçlarının, yeni politika ve siyasetle 21. yüzyılın ilk çeyreğinde, bu vatanı kanları pahasına koruyanların emanetini kendilerinden sonrakilere teslim etmek olduğunu söyledi.

''Büyük bir azimle iktidara yürüdüklerini'' savunan Ağırel, şöyle devam etti:

''Ne baskılar, ne de gözaltılar bizi yıldırır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023'te Türkiye'yi en iyi seviyeye getirmek için yılmadan çalışacağız. İstanbul adına ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bu mücadelede sizden destek bekliyoruz. Ülkemizin üzerine düşen karanlığı, partimizin amblemi olan güneşle aydınlatacağız.''

Yeni Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Alemdar Yalçın da partilerinin Türkiye'yi en yüksek düzeye taşıyacağını ifade ederek, ''Göğsümde bir sızı var. Bu sızı, Tuncay Özkan'ın sızısıdır. Özkan, 'Şurada bir sızı var, bu sızı memleket sızısıdır' diyordu. Onu alkışlayalım ve analım. İnadına o bizim aramızda'' diye konuştu.

Gecede, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Tuncay Özkan'ın cezaevinden gönderdiği mektubun okunması, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.