BIST 10.904
DOLAR 32,18
EURO 34,90
ALTIN 2.472,29
HABER /  SPOR

Tuncay nereye gidecek?

Tuncay yuvadan uçmaya niyetli. Bunu açık açık söylüyor. Bu sezonun yıldızı gönlündeki ligleri açıkladı.

Abone ol

Tuncay Şanlı takımının şavaşçı futbolcusu. Bu sezon koşmasının yanında teknik becerisini de ortaya koydu. Kendi kişisel gelişiminin zirvesinde Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor.

Yıldız futbolcu Vatan gazetesine konuştu. Taraftarın merak ettiği sorulara cevap verdi. İşte Tuncay'ın top koşturmak istediği ülkeler...

İtalya, İspanya ve İngiltere

“Kalır mıyım, gider miyim, bilmem. Ama 25 yaşındayım ve Avrupa’da oynamak istiyorum. İtalya ve İspanya liglerindeki kaliteyi, çekişmeyi ilgiyle izliyorum. Şampiyonluk mücadelesi hep 4-5 kulüp arasında geçiyor. Son ana kadar rekabet var. İngiltere’de de enteresan maçlar oynanıyor. Orası da ilginç yani...Anelka Real Madrid’de oynadı. Ben de oraya bir gün gidebilirim. Onların düşünce yapıları farklı zaten. ”

G.Saray maçı bitsin diye hep skorborda baktım

G.Saray maçının 56. dakikasında hakem içeri gittiğinde ’Keşke maçı bitirse’ dedim. Maça çıkmadan önce kötü bir şeyler olacağı belliydi. Arda ile sakatlığını konuştum sahada. Diğerleriyle de ’Bu maç bir an önce bitsin’ diye konuştuk. Olaylar o kadar büyüdükten sonra galibiyeti filan düşünemiyorsunuz. Çok tuhaf bir ortamdı. Hakem geri geldiğinde hepimiz üzüldük. Maç bitsin diye sürekli skorborda bakıyordum. Ama güzel birşey vardı: F.Bahçeli futbolcular olarak çok sakin kaldık, tepki vermedik, iyi de yaptık. Sadece Tümer Abi ’Size helâl olsun’ diye taraftarı alkışladı. İstediğini yapamadı belki ama sonuç geldi.”

‘2-2’ bizi 06.00’ya kadar uyutmadı
“2-2’lik Denizli maçı sonrası geçen sezonu hatırladık. “Denizli maçı 2-0’dan 2-2’ye geldikten sonra açıkçası sıkıntıya düştük. Ben, Tümer, kaptan Ümit, Semih, Olcan ve Kerim ‘Bize ne oluyor yahu?’diye sabah 06.00’ya kadar tesislerdeki bir odada oturduk. Bütün herşeyin yine bizim elimizde olduğunu konuştuk. Tekrar motive olduk. O geceki konuşmalar, şampiyonluk yolunda inancımızı pekiştirdi. İzmir’deki Trabzon maçında şampiyonluğumuzu ilân ettikten sonra o geceki paniklemiş halimiz aklımıza geldi, çok güldük. ’2 hafta önce ne haldeydik? 2 hafta geçti, şimdi nerdeyiz?’ dedik.”