BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Tuğrul Türkeş'ten Saray cevabı: Lan git...

Başbakan Yardımcısı Türkeş, “O binanın bilmem ruhsatı yok... Lan git.... Yaşadığınız evin ruhsatını veren devlet, Cumhurbaşkanlığının evrakını mı eksik verecek?” dedi

Abone ol

Ankara’nın Çubuk ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, halk tarafından seçilen ve bir daha seçilme ihtimali olan her Cumhurbaşkanı’nın konuşmak zorunda olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye CumhurbaşkanlığıKülliyesi’ne gitmemesini eleştiren Türkeş, “AK Parti’nin kurucusu ve Başbakan olan Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığını tanıyorlardı, çağırdığında gidiyordun. Sayın Abdullah Gül ile Erdoğan arasında ne fark var?” dedi.

SÜS BİBERİ KÖŞE YASTIĞI

“MHP’nin saygıdeğer genel başkanının DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit’le anlaşıp seçtirdikleri Ahmet Necdet Sezer gibi konuşmayan süs biberi, köşe yastığı gibi bir Cumhurbaşkanı istiyorlar.”

Tuğrul Türkeş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin abartıldığı kadar olmadığını vurgulayarak, ülkede külliyeden daha lüks oteller bulunduğunu söyledi.

DAHA LÜKS OTELLER VAR

Türkiye’nin siyasetinin kilitlenmeye çalışıldığını savunan Türkeş, “Zengin adam lüks otel yapabiliyor da Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendisini temsil etmek için bir tane taş binaya dört tane mermer, iki de lambri koydu diye bunu mesele mi yapacağız. ‘O binanın bilmem ruhsatı yok’ Lan git. Sizin yaşadığınız evin ruhsatını veren devlet, kendi Cumhurbaşkanlığının evrakını mı eksik verecek? Olur mu böyle bir şey? Siz inanıyor musunuz?” ifadelerini kullandı.