BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  DÜNYA

Trump'ın tehditçisi Nikki Haley’i çok fena işlettiler

BM'deki Kudüs oylaması öncesi tüm dünya ülkelerini "Trump'ın gözü üzerinizde" diye tehdit eden ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, iki Rus komedyen tarafından çok fena işletildi...

Abone ol

Rus komedyenler, kendilerini Polonya’nın yeni Başbakanı Mateusz Morawiecki olarak tanıtarak, ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley’e telefon şakası yaptı. YouTube’daki sayfalarında görüşmenin kaydını yayımlayan “Vovan” ve “Lexus” olarak bilinen Rus komedyenler, Haley ile yeni “Polonya Başbakanı” taklidi yaparak görüştüklerini belirtti.

OLMAYAN ADAYI BİLİYORMUŞ!: Rus komedyenler, gerçekte var olmayan “Binomo Adası”nda seçimlerin yapıldığını ve seçimlere Rusya’nın müdahale ettiğini söyledi. Binomo’nun Vietnam’ın yakınlarında, Çin’in güneyinde olduğunu söyleyen komedyenler, Haley’e bu adayı bilip bilmediğini sordu. Haley ise soruya “Evet” yanıtını verdi. 

OLMAYAN KRİZİ DİKKATLE TAKİP EDİYORLARMIŞ!: Şakaya devam eden Rus komedyenler, ada yönetiminin bağımsızlık talebi nedeniyle Güney Çin Denizi’ndeki gerilimin tırmandırdığını söyledi. Polonya lideri sandığı komedyenin Rusya’nın olmayan adadaki seçimlere müdahalesi konusuna değinmesi üzerine Haley, “Dikkatle takip ediyoruz. Sanıyorum ki Güney Çin Denizi’yle ilgili konularda yaptığımız gibi, durumu izlemeyi sürdüreceğiz” dedi.