BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Trende tinerci dehşeti!

Adapazarı - İstanbul seferini yapan trene binen tinerciler 3 kişiyi bıçakla yaraladı

Abone ol

Adapazarı - İstanbul seferini yapan trende kimliği belirsiz kişiler kendilerinden bilet isteyen kondüktör ve güvenlik görevlilerine saldırdı. Madde bağımlısı oldukları ileri sürülen kişiler döner ve 'rambo' tabir edilen bıçaklarla ikisi güvenlik görevlisi, 3 kişiyi yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı'ndan hareket eden ekspres trende, kondüktör biletsiz yolculuk ettiğinden şüphelendiği yolculara bilet sordu. Kondüktörün bilet kontrolüne sert tepki gösteren bir grup genç ile kondüktör arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Olayı yatıştırmak isteyen yolcular da gençlerin gazabına uğrarken vagonda bir anda kargaşa yaşandı.

Kondüktörün üzerine saldıran gençler görevliyi darp ederken o esnada başka vagonda bulunan özel güvenlik görevlileri sesler üzerine olay yerine geldi. Kavgayı durdurmak isteyen güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken uçucu madde bağımlısı olduğu belirtilen gençler bu sefer döner ve rambo bıçağı diye tabir edilen bıçaklarla saldırmaya başladı. Sayıları bir anda kalabalıklaşan gençler üzerlerinden çıkardıkları bıçaklar ile görevlilere saldırdı.

Olayda güvenlik görevlisi Mutafa Çuktur parmağından Yusuf Gidik döner bıçağı ile omzundan yaralanırken adı Tayfun olduğu bildirilen ve soyadı öğrenilemeyen kondüktör ise vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda derin bıçak yarası aldı.