BIST 10.151
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.397,33
HABER /  GÜNCEL

Trafikte maganda terörü

Rusya’da, trafikte tartıştığı sürücüyü ezdikten sonra aracının çizilip çizilmediğine bakan sürücünün hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam et...

Abone ol

Rusya’da, trafikte tartıştığı sürücüyü ezdikten sonra aracının çizilip çizilmediğine bakan sürücünün hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi görenleri hayrete düşürdü.
Araç kamerası tarafından kaydedilen görüntüde ilk olarak kırmızı ışığın yandığı sırada siyah araçta bulunan yaşlı şoförün aracından inerek beyaz araçtaki genç şoförün yanına gittiği görüldü. İki şoför daha sonra bir süre tartıştı. Tartışmanın ardından yaşlı şoför aracına yöneldi ve genç şoför bu sırada aracını yaşlı adamın üzerine sürdü. Yaşlı adamı iki araç arasına sıkıştıran genç şoför, yaşlı adamı ezdi ve hiçbir şey olmamış gibi aracından inerek otomobilinde çizik oluşup oluşmadığına baktı. Etraftakilerin şaşkın bakışları arasında aracına binen adam daha sonra yoluna devam etti.
Olay sonrası yerde yatan yaşlı adama çevredekiler müdahale etti. Yaşlı adam hastaneye kaldırılırken Moskova polisi yaşlı adamı ezen sürücünün kimliğinin belirlendiğini ve her yerde arandığını ifade etti.
(İHA)