BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Trafik kazaları MOBESE’de

Antalya’da meydana gelen bazı trafik kazazaları MOBESE tarafından görüntülendi. <br/>Antalya’da Ağustos ayı içinde MOBESE’lerin tespit ettiğ...

Abone ol

Antalya’da meydana gelen bazı trafik kazazaları MOBESE tarafından görüntülendi.
Antalya’da Ağustos ayı içinde MOBESE’lerin tespit ettiği trafik kazaları, basınla paylaşıldı. İlk kazada, freni boşaldığı anlaşılan kamyonet, araçlara çarpmamak için önce refüje çıkıyor, ardından kırmızı ışıkta park halinde bulunan araçlara vurarak durabiliyor. İkinci kazada kırmızı ışıkta geçen bir otomobilin adeta biçtiği bir otomobil dikkati çekiyor. Üçüncü kaza, seyir halindeki bir motosiklet, arkasından gelen bir otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu önce yolun diğer tarafına savruluyor, ardından bir motosiklet ve sürücüsünü altına alıyor. Dördüncü kaza, gece saatlerinde kırmızı ışık ihlaliyle kayıtlara geçerken, beşinci kaza yine ışık ihlali yapan bir motosikletin karşı yola geçmekte olan bir araca çarpmasıyla sonuçlanıyor.
Kazalardan en ilginç olanlardan biri ise, şans eseri ölümden dönen bir yayanın o anları. Yolun karşısına geçerken etrafa bakan yayaya, ters yönden gelen bir otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle 2 metre ileri fırlayan yaya, bu kazadan hafif sıyrıklarla kurtulmayı başarıyor. Yine ışık ihlali yapan bir motosiklet sürücüsünün bir otomobile çarpması sonucu yaşanan kazanın ardından MOBESE kayıtları, aniden yavaşlayan bir TIR’a, arkasından gelen otomobilin adeta altına girmesiyle noktalanıyor.
(İHA)