BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,72
ALTIN 2.432,57
HABER /  GÜNCEL

Trafik canavarı dün 'gaza bastı'

Yurdun dört bir yanındaki trafik kazalarının bilançosu: 10 ölü 47 yaralı. Kazaların çoğu da hız yüzünden!..

Abone ol

Türkiye'nin çeşitli noktalarında önceki gece ve dün sabah çoğu aşırı hızdan kaynaklanan trafik kazalarında 11 kişi öldü, 47 kişi de yaralandı. Osmaniye'deki kazada bir anne ile oğlu can verdi. Kayseri'de servis kazası 3 can aldı.

ŞANLIURFA: 2 ÖLÜ, 6 YARALI
Ahmet Çilli yönetimindeki tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Minibüsteki işçilerden Elif Özay ve Ömer Özay, olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ile birlikte 4 kişi yaralandı. Bu ilde meydana gelen bir başka kazada, köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobildeki iki polis yaralandı.

ANTALYA: KASK TAKMADI...

Lakabı "Motosiklet sevdalısı tamirci" olan Rıfat Akın (28), önceki gece tamir ettiği motosikletle deneme sürüşüne çıktı. Aşırı hız yapan genç, kırmızıda bekleyen araçları görünce ani fren yaptı ve 10 metre kadar sürüklendi. Motosikletten fırlayan genç, kask takmadığı için başını çarparak can verdi.

OSMANİYE: ANNE OĞUL ÖLDÜ

Serkan Arın (32) yönetimindeki otomobil, dün sabah TEM otoyolu Osmaniye turnikeleri yakınında bariyerlere çarptı. Kazada, Düziçi Cumhuriyet Lisesi'nde matematik öğretmeni olan Pembe Derya Arın (32) ile 1.5 yaşındaki Gürsel Arın can verdi. Sürücü Serkan Arın ile oğlu Göktürk Arın (5) yaralandı.

KAYSERİ'DE 3 ÖLÜ

Bir mobilya mağazasının işçilerini taşıyan servis minibüsünü TIR sıkıştırdı. Aşırı süratli olan minibüs, karşı şeride savrularak boş bir midibüse çarptı. Midibüs bariyerlere savrulurken, servis minibüsü refüje çıkarak durabildi. Fatih Akbulut (32), Sinan Yıldırım (31) ve Kader Öner (29) hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.

BOLU: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde İbrahim Çelik yönetimindeki otomobil, Sadi Çınar yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Otomobil ikiye ayrıldı, iki sürücü de öldü. Otomobildeki bir kişi yaralandı. Öte yandan Denizli'de sağanak yağıştan ötürü meydana gelen kazada, araçta sıkışan Kocabaş Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi'nin parmağı koptu.