BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  SPOR

Trabzonun hedefi şampiyonluk

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, şampiyonluk sözü verdi

Abone ol

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kamp Eğitim Merkezi'nde kuruluş kokteyli verdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı kokteyle, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen, Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Özkan Sümer ve Salih Erdem ile çok sayıda davetli katıldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yaptığı konuşmada, bordo-mavili kulübün kuruluşunun 40. yılını kutladıklarını belirterek, "Bu kulübe hizmet vermiş başkanlara, yöneticilere, futbolcusuna ve 12. adam olan taraftarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Trabzonspor'un mazisinde birçok başarıların bulunduğunu ifade eden Albayrak, "40 yılda 6 şampiyonluk, 7 Türkiye kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı kupası, 5 Başbakanlık kupası, 7 Türkiye ikinciliği olan başka bir kulüp yok. 40 yıla bunları sığdırdık. Temennimiz 40. yılında Trabzonspor'u şampiyon görmektir" diye konuştu.