BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

TRABZONSPOR’UN KAYBEDECEK BİR GÜNÜ DAHİ YOK

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 26 Mayıs’ta göreve gelecek olan yönetimin kaybedecek bir günü dahi olmadığını söyledi. Usta, bordo-m...

Abone ol

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 26 Mayıs’ta göreve gelecek olan yönetimin kaybedecek bir günü dahi olmadığını söyledi. Usta, bordo-mavili kulübün acilen sıcak paraya ihtiyacı olduğunu, sorunların üstesinden gelecek ekiple yolu çıktığını belirtti.
Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihleri arasında yapacak olan olağanüstü kongrede aday olan Muharrem Usta seçim ziyaretleri kapsamında gezilerini sürdürdü. İlk olarak İl Genel Meclisi’ni ziyarete ederek Başkan Haydar Revi ile görüşen Usta, daha sonra Trabzonspor Müzesi’ni gezdi. Ardından MHP İl Yönetimi’ni ziyaret eden Usta, öğle yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Kongresiyle ilgili olarak bütün adayların yolculuğa çıkış amacını, projelerini, neyle dertlendiklerini neler yapmak istediklerini anlatacakları bir süreci yaşadıklarını belirten Usta “Sizinle yaptığımız ilk toplantıda adaylığımızı açıklamıştık. Adaylığımızda projelerle ilgili önemli detaylara girmemiştik. Ancak aday olmanın gerekliliğidir; Trabzonspor gibi bir kulüp için ne yapacaklarımızı ifade etmek. Sizlerle paylaşmak Trabzonspor’un bundan sonraki yolculuğunda bizim neleri planladığımızı neleri yapacağımızı sizlere şeffaf bir dilde anlatmak elbette sorumluluğumuz. Trabzonspor tarihi bir süreçten geçiyor. Zaman çok hızlı ilerliyor. Zamanı iyi kullananlar çok önemli düzeyde yol alıyorlar. Zaman para ile satın alınmıyor ki kaybettiğimiz yılları geri alalım. Para ile zaman satın alınmıyor ki gelecekteki uzun süre elde edilebilecekleri erken bir zamana çekebilelim. Özetle zaman bu işin belirleyici unsuru. Doğru zaman kaydedildiğinde zamanında yapılması gereken işler yapılmaz ise her yerde olduğu gibi biz de kaybedenlerden oluruz. Trabzonspor’un kaybetmeye tahammülü yok. Trabzonspor’un büyüklüğüne yaraşır şekilde bu işte, en kısa zamanda iyi yerlere gelmesi için zaman kaybına tahammülü yok. 26 Mayıs’ta seçilecek olan yönetimin kaybedecek bir günü yoktur" dedi.
(İHA)