BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor’u yenmek için her şeyi yapacağız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Trabzonspor maçı bir çıkış maçıdır. Trabzon’dan puan almak için her şeyi yapacağız...

Abone ol

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Trabzonspor maçı bir çıkış maçıdır. Trabzon’dan puan almak için her şeyi yapacağız" dedi.
Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak Medical Park Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlıların deneyimli teknik direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor’dan puan almak için her şeyi yapacaklarını söyledi.
Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını Samet Aybaba gözetiminde Hasan Subaşı Tesisleri’nde sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar da yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Baros, İnsa, Vederson, Ferdinand ile izinli olan Pedro katılmadı.
Tecrübeli teknik adam Aybaba, antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir görüşme yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenmana düz koşu ile başladı. Düz koşu ve ısınmanın ardından istasyon ve pas çalışması ile devam eden antrenman yarı alanda çift kale maçla tamamlandı.

"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA İYİ OYNADIK AMA ÇOK GOL KAÇIRDIK"
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Gençlerbirliği maçında iyi oynamalarına rağmen çok gol kaçırdıklarını belirtti. Aybaba, "Son oynadığımız maçta çok pozisyona girdik. Oyunun 60’ıncı dakikasına kadar çok iyi oynadık. Futbol bu pozisyona girdiğinizde atacaksınız. Az da pozisyon verdik. Rakibimiz girdiği 4 pozisyondan üçünü gol yaptı. Bu bizi biraz demorelize etti. Bizim hedeflediğimiz puanlar vardı. Oradan da uzaklaşınca takım biraz moral bozukluğu yaşıyor" dedi.

"TRABZONSPOR MAÇINDA PUAN ALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
Trabzonspor maçından puan almak adına her şeyi yapacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam Samet Aybaba, Trabzonspor maçını çıkış maçları olarak gördüğünü söyledi. Samet Aybaba, "Trabzonspor maçı bir çıkış maçıdır. Ligin en iyi takımlarından biri. Çok güçlü bir kadrosu var. Bizde böyle maçları iyi oynuyoruz. Özellikle deplasmanda nasıl oynayacağımızı daha bilmiyoruz. O nedenle Trabzon’dan puan almak için her şeyi yapacağız. Deplasmanda bu özelliğimiz var ama bu özelliğimizin dışına çıktık. İki maçtır çok iyi oynuyoruz. Çok pozisyon buluyoruz. Savunmayla ilgili sorun yaşamaya başladık. Her takım yenilir. Biz kazanmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

"DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPACAĞIZ"
Her takım gibi kendilerinin de transfer yapacağını dile getiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, savunma, orta alan ve forvete takviye yapmayı düşündüklerini belirterek, "Biz de kadromuza takviye yapmak istiyoruz. Büyük takımlarda, kadrolarında çok iyi futbolcular olan takımlarda kadrosunu takviye etmek için çalışıyor. Bizde çalışıyoruz. Özellikle savunmada Mehmet Sedef’ten sonra birtakım sıkıntılar yaşamaya başladık. Orta alan ve forvete transfer düşünüyoruz. Tamamen teknik anlamdaki görüşlerimizi başkana bildiriyoruz. O da bunun mali konusuyla ilgili kulüplerle görüşme yapıyor. Büyük bir ihtimalle ara dönemde takıma takviye yapacağız" dedi.
(İHA)