BIST 10.427
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.476,37
HABER /  GÜNCEL

Trabzonsporlu futbolcu Fenerbahçe'ye mi?

Trabzonspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcu Feherbahçe'ye transfer olacağı iddialarına cevap verdi.

Abone ol

Ceyhun'un menajeri Taşkın Akkay, genç futbolcunun şu anda sadece Trabzonspor'un şampiyonluk mücadelesini düşündüğünü, transfer konusunu 3 hafta sonra görüşeceklerini açıkladı.

"CEYHUN SADECE F.BAHÇE'NİN DEĞİL, BİRÇOK TAKIMIN GÜNDEMİNDE"

Ceyhun Gülselam'ın A Milli Takım forması giymiş bir futbolcu olduğunu hatırlatan Taşkın Akkay, "Ceyhun gibi bir futbolcunun sadece Fenerbahçe'nin değil, Türkiye'deki birçok takımın gündemine gelmesi normal bir durum. Ancak kendisi şu an sadece Trabzonspor'un şampiyonluk yarışına odaklanmış durumda. Trabzonspor ile sözleşme uzatma ya da bir başka takıma transfer olma konusunu şu anda düşünmüyor." dedi.

"CEYHUN GÜLSELAM FUTBOL OYNAMAK İSTİYOR"

Akkay, bordo mavili yönetimle daha önce öngörüşme yaptıklarını ifade ederek, "Anlaşma konusunda yönetimle aramızda uçurum diye tabir edebileceğimiz bir durum yok. Zaten Ceyhun'un maddi konulardan ziyade başka öncelikleri var. Ceyhun'un bir kariyer planlaması var ve futbol oynamak istiyor." ifadelerini kullandı.

"OPSİYON HAKKI NİSAN AYINDA DOLDU"

Ceyhun Gülselam'ın sözleşmesinde bulunan 1 senelik opsiyon maddesiyle ilgili çıkan spekülasyonlara da yanıt veren Menajer Akkay, "Ceyhun'un sözleşmesindeki opsiyonu Türkiye Futbol Federasyonu'nda geçerli olacak şekilde çift taraflıydı. Ancak bu opsiyonun zamanı nisan ayında doldu. Ceyhun sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesini uzatmazsa bonservis bedeli olmaksızın başka bir takıma transfer olabilir" diye konuştu.