BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye dava!

Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye dava açtı. İşte davanın gerekçesi...

Abone ol

Bordo-mavililerin, 1 Mayıs’ta Trabzonspor ile Gaziantepspor maçında Avni Aker’e asılan “Günahların takımı” pankartı için kulübü mahkemeye veren Fenerbahçe’ye karşılık verdiği ortaya çıktı.

F.Bahçe 1 Mayıs’ta Trabzonspor ile Gaziantepspor maçında Avni Aker’e asılan “Günahların takımı” pankartı için mahkemeye başvurdu. Karadeniz ekibinin avukatları da 16 Nisan’daki Antep maçının 90+5. dakikasında sahaya girip taraftarları yatıştırmaya çalışan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkan Murat Özaydınlı’yı şiddet yasasını ihlal ettikleri gerekçesiyle dava edip karşılık verdi.

"SAHAYA GİRME HAKKIMIZ VARDI"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor aleyhine açtığı dava bir süre önce sonuçlandı ve takipsizlik kararı verildi. Trabzon’un davası ise yeni başladı. Şike davası nedeniyle iki kez ifade veren Murat Özaydınlı dün bir de Kadıköy Savcılığı’nda hakkındaki suçlamalara yanıt verdi. Özaydınlı’nın ifadesinde “Hem benim hem de başkanın akreditasyon kartı vardı. Yani sahaya girme hakkımız bulunuyordu. Biz olası bir şiddet olayının önüne geçtik. Burada şiddet yasasını ihlal ettiğimizin iddia edilmesi üzücüdür” ifadelerini kullandığı öğrenildi.