BIST 10.093
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.433,29
HABER /  SPOR

Trabzonspordan 3 bomba

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden transfer etmek istediği futbolcular Ayman, Erkan ve Risp'in transferinde son aşamaya geldi.

Abone ol

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği bu 3 futbolcu için uzun süredir görüşmelerini sürdüren Trabzonspor ile Gençlerbirliği'nin anlaşmaya vardığı, Trabzonspor'un bu 3 futbolcu için Gençlerbirliği ile yaklaşık 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi.

Trabzonspor'un bu 3 futbolcudan Ayman ile kesin olarak anlaşma sağladığı, Risp ve Erkan ile de parasal konularda anlaşma zemini aradığı ifade edildi. Gençlerbirliği'nin İsveçli futbolcusu Risp'in, Bordo-mavili ekipten yıllık 700 bin Euro talep ettiği belirtilirken, Trabzonspor'un İsveçli futbolcuya 550 bin Euro önerdiği kaydedildi. Gençlerbirliği kaptanı Erkan Özbey'in transferini de bitirmek isteyen Trabzonspor'un, tecrübeli futbolcunun menajeriyle görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Ayman'ın ardından Risp ve Erkan ile de anlaşma sağlanması durumunda, bu 3 oyuncunun transferinin kamuoyuna duyurulmasının planlandığı kaydedildi.

Bu arada Gençlerbirliği'nin, Risp'in takımdan ayrılması durumunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven takımı tarafından satış listesine konan futbolcu Michael Lamey'i transfer etmek istediği öğrenildi.