BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.435,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Torku Konyaspor maçının sonucu ve özeti 2 Mart 2014

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaştı.

Abone ol

Konya’da gol sesi çıkmadı! Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaştı. İki takımın da gol yollarında etkili olamadığı karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. 
 
İki takımın da gol yollarında etkili olamadığı karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 34’e çıkartırken, üst üste ikinci beraberliğini alan Torku Konyaspor da 28 puana yükseldi.
Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Trabzonspor, Torku Konyaspor karşılaşmasına hızlı başladı. İlk dakikalarda rakip kalede önemli pozisyonlar üreten bordo mavililer skoru değiştirmeyi başaramadı.
Torku Konyaspor ise Hasan Kabze ve Djalma ile Trabzonspor kalesinde fırsatlar yakalamasına rağmen öne geçmeyi başaramadı. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.  

Maçın ikinci devresine de hızlı başlayan taraf Trabzonspor oldu. Konuk ekip rakip kalede baskı kurmasına rağmen aradığı golü bulamadı. Bordo mavililerde Zokora ikinci yarıya başlarken yerini Gökhan Aslan’a bırakırken, Malouda 65. dakikada oyunda çıktı ve yerine Yusuf Erdoğan girdi.
Trabzonspor son kozunu da 80. dakikada Henrique’nin yerine Emre Güral’ı oyuna alarak kullandı. İki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, maç da 0-0 sona erdi. 
 
1393775976-tstepee.jpg