BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,92
ALTIN 2.425,02
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Kukesi maçı ne zaman?

Trabzonspor, Kukesi takımıyla oynayacağı maça, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için sahaya çıkacak. Peki maç ne zaman?

Abone ol

Trabzonspor, perşembe günü akşam sahasında ağırlayacağı Arnavutluk'un FK Kukesi takımıyla oynayacağı maça, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için sahaya çıkacak.  
 
AVRUPA'DA 103'ÜNCÜ RANDEVU
Arnavutluk'un Kukesi takımını konuk edecek olan Trabzonspor, yarın akşam Avrupa kupalarındaki 103'üncü maçına çıkacak. Bordo mavililer bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 102 maçta 37 galibiyet elde ederken, 38 maçta da mağlup oldu, 27 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzonspor, bu müsabakalarda 132 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 141 gol gördü.  
 

TRİBÜNLERLE DOSTLUK SAĞLANACAK
Trabzonspor'da Volkan Şen ile taraftarlar arasında yaşanan gerginlikten sonra bordo mavili oyuncular, Çaykur Rizespor maçının bitiminde tribünleri selamlamaya gitmedi, ardından da futbolculardan Giray, twitter hesabından taraftarları eleştirdi. Taraftarlar ile futbolcular arasında yaşanan gerilimi azaltmak isteyen bordo mavili yönetim, Kukesi maçının ardından futbolcularından taraftarlarını selamlamalarını istedi.

VOLKAN KADROYA ALINACAK
Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay'ın Çaykur Rizespor maçında taraftarlarla yaşadığı tartışma sonrası sahayı ağlayarak terk eden Volkan Şen'i, Kukesi maçının 18 kişilik kadrosuna alabileceği öğrenildi.

TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN