BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Trabzonspor Kadroyu bozmayacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Özen, Bursaspor maçı öncesi son iki haftada kazanan takımı bozmayacak.

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü, iki maç kazanan takımı değiştirmeyecek. Özen, Gökhan’ın iyileşememesi durumunda Alanzinho’yu, Colman’ın yerine de Selçuk’u oynatacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Özen, Bursaspor maçı öncesi son iki haftada kazanan takımı bozmayacak.
Göreve geldiği ilk haftada kadroda radikal değişikler yaparak Tayfun’u stopere, Song’u kulübeye yollayan, Ferhat’ı sağ bekte, Serkan’ı ise sol açıkta oynatan Ahmet Özen, iki maçtır koruduğu 11’i Bursaspor maçında da sahaya sürecek.

Son iki haftada rakip fileleri 7 kez havalandıran ve kalesinde sadece iki gol gören bordo-mavili futbolcularından aynı performanslarını sürdürmelerini isteyen Özen, orta sahadan savunmaya daha fazla yardımcı olmalarını söyledi.

Bu arada Özen’in, Gökhan’ın sakatlığı düzelmezse, Alanzinho’yu 11’de sahaya sürmeyi, Colman’ın yerinde Selçuk’u oynatmayı düşündüğü öğrenildi.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Bursaspor’un son haftalardaki çıkışının dikkate alınması gerektiğini belirterek, “Konumumuz itibari ile bu maçı kazanmak zorundayız. Kalan üç maçımızda hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.

Futbolcu kadromuzda inanmış durumda. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Büyük heyecan

Trabzonspor’da son haftalarda attığı gollerle takımın aldığı galibiyetlerde önemli rol oynayan Umut Bulut, Bursaspor maçında da gol atmak istediğini söyledi.

Umut, “Taraftarlarımıza moral verdik. Bursaspor maçını da kazanarak, yine onları sevindirmek istiyoruz” dedi.

Yöneticiler ise “Avni Aker bordo-maviye boyansın” kampanyası başlattı. Maça gelecek olan taraftarların formalarını giymelerini isteyen Genel Sekreter Hasan Yener, “Onlara güzel bir zafer armağan hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.