BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Gençlerbirliği maç canlı haberi

Trabzonspor Gençlerbirliği maçını canlı izle, Trabzonspor Gençlerbirliği maç izle, Trabzonspor canlı

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Trabzonspor, kendi evinde Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını 20.00'de İNTERNETSPOR.COM'dan takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI CANLI YAYIN 
 
Trabzonspor, Süper Lig'in 11. haftasında Avni Aker'de Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını Digitürk Lig Tv ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. 
 
Trabzonspor ile Gençlerbirliği 61'inci randevuda Trabzonspor ile Gençlerbirliği, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde 61'inci randevuya çıkacak.

Bordo-mavililer ile Başkent temsilcisi arasında oynanan 60 müsabakada, Trabzonspor'un galibiyetlerde 35-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 14 karşılaşmada ise sahalardan beraberlikle ayrıldı. "Karadeniz Fırtınası"; söz konusu maçlarda 119 gol attı, kalesinde ise 57 gol gördü.

Trabzon'daki 30 maçın 21'inde bordo-mavililer sahadan galibiyetle ayrıldı, 5 maç beraberlikle sonuçlandı, 4 müsabakayı Gençlerbirliği kazandı.

En son 2011-2012 sezonunda sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Trabzonspor, bunun ardından sırasıyla 2-0 ve 3-0 galip geldi.

Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri, bordo-mavililer aldı. Karadeniz ekibi, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, 1993-1994 sezonunda 6-0, 1989-1990 sezonunda ise 6-1 gibi farklı sonuçlarla sahadan ayrılmayı başardı.   

TRABZONSPOR
Fatih Öztürk
Bosingwa
Belkalem
Medjani
Musa Nizam
Constant
Özer Hurmacı
Mehmet Ekici
Yusuf Erdoğan
Sefa Yılmaz
Cardozo

GENÇLERBİRLİĞİ
Dahlin
Hakan
Tosic
Ahmet
Uğur
Doğa
Gosso
Nizamettin
Guido
Mervan
İrfan Can

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 20:30
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Hüseyin Göçek 

Trabzonspor art arda dördüncü galibiyet peşinde
Spor Toto Süper Lig'de, Gençlerbirliği'ni konuk edecek Trabzonspor, resmi maçlardaki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Yardımcı Antrenör Jacques Bonnavay yönetiminde ligde Torku Konyaspor'u 3-2, yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal ile deplasmanda Galatasaray'ı 3-0, Metalist Kharkiv'i ise sahasında 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni de yenmesi halinde ligde art arda bu sezon ilk kez 4 resmi maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösterecek.

Son 3 maçta 3'er gollü galibiyetlerle sahalardan ayrılan Karadeniz ekibi, rakip fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde ise 3 gol gördü.

Yanal ile ligde Galatasaray karşısında kazanarak 945 gün sonra "Üç Büyükler" karşısında galibiyet özlemine son veren, UEFA Avrupa Ligi'nde de Metalist Kharkiv'i mağlup edip ikinci tura yükselmeyi garantileyen bordo-mavililer, zirve yarışında Gençlerbirliği karşısında puan kaybetmek istemiyor.

Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına ve taraftarlara kapalı antrenmanda, futbolcuların koşunun ardından taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi.

İdmanı, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da izlediği belirtildi.  
 
TRABZONSPOR HABERLERİ