BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Trabzonspor 4 saat rötarlı kalktı

Süper Lig'in 13. haftasında yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, yaklaşık 4 saatlik rötarın ardından uçakla bu kente hareket etti.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, bordo-mavili ekip, yarınki karşılaşma için bu akşam saat 19.55'te THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gidecekti. Ancak İstanbul'da yaşanan sis nedeniyle uçak seferleri geçici bir süreliğine iptal olunca Trabzonspor kafilesinin de İstanbul'a gidişi bir süreliğine ertelendi.

İstanbul'daki hava koşullarının bir süreliğine de olsa normale dönmesinin ardından İstanbul'dan havalanan THY uçağı, Trabzon Havalimanı'na indi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gelişmeleri izleyen Trabzonspor kafilesi de uçağın iniş haberiyle havalimanına gitti.

Bordo-mavili ekibin uçağı, yaklaşık 4 saatlik rötarın ardından Trabzon'dan ayrıldı.

Yetkililer, uçağın İstanbul için havalandığını, bu kentte sisin yeniden ulaşımı etkilemesi durumunda Ankara'ya iniş yapacağını söylediler.

Öte yandan, bordo-mavili takımın kafilesinde 18 futbolcu bulunuyor. Yurtdışında bulunan Yattara, sakatlıkları bulunan Zafer Yelen, Tjikuzu ile kaleci Tolga Zengin ve Ömer Aysan kadroda yer almadı.