BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.466,93
HABER /  SPOR

Trabzondan hakeme sert tepki

Dün sahasında 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım'a tepki gösterdi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile dün sahasında 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım'a tepki gösterdi.

Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, galibiyetle bitirebilecekleri Galatasaray maçından tek puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan son 3 karşılaşmada alınan sonuçlarla ciddi bir avantajın kaybedildiğini ifade eden Hacısalihoğlu, “Her şeye rağmen ligdeki iddiamız devam ediyor. Bizi en çok düşündüren konu yine aleyhimize oluşan hakem hatalarıdır” dedi.

Sivasspor-Galatasaray maçının ardından Galatasaray'ın şikayetleri unutulmamışken bu maçın hakemi Yunus Yıldırım'ın Trabzonspor-Galatasaray müsabakasında görevlendirilmesinin ciddi bir atama yanlışı olduğunu savunan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

“Apaçık görüldü ki Yunus Yıldırım, Ümit Karan'a kırmızı kart göstermesinin etkisini üzerinden atamamış, Galatasaray'a karşı olan diyetini ödemiştir. Skorun değişken anlarında sergilediği yönetim tarzı, dikkatli ve bilgili her futbol izleyicisi tarafından doğru yorumlandığında, üzerimize nasıl planlı gelindiği de kendisini gösterecektir. Maalesef birileri diyet öderken mağdur taraf hep biz oluyoruz.”

“Türkiye'de kimin sesi yüksek çıkarsa bir hafta sonra onun istediği oluyor” diyen Hacısalihoğlu, bu tür hesapların içerisine girmek istemediklerini, ancak şartların ister istemez sessiz kalmamaya zorladığını belirtti.

Hacısalihoğlu, yaşanan kayıplara rağmen oyuncuların bu sonuçları telafi edeceklerine inandıklarını, bu amaçla Gaziantepspor maçına büyük önem verdiklerini kaydetti.