BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,86
ALTIN 2.430,03
HABER /  GÜNCEL

Trabzon’a kamp kurdu

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de beklediğini bulamayan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılarak teselli bulmak istiyor. Kalan haftaları kayıp...

Abone ol

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de beklediğini bulamayan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılarak teselli bulmak istiyor. Kalan haftaları kayıpsız geçmek isteyen bordo-mavili takımda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon’a gelerek kamp kurdu.
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olmasına rağmen dün gece Trabzon’a gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yaşanan son gelişmeleri yakından takip edecek. Sakat, cezalı ve kadro dışı kalan oyunculara son olarak sakatlanan Özer Hurmacı’nın da eklenmesiyle büyük sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde, başkan Hacıosmanoğlu, teknik sorumlu Hami Mandıralı ile görüşerek takımın son durum hakkında bilgi alacak.
Sakat olan Sol Bamba, Özer Hurmacı dışında, kadro dışı kalan Colman, Zokora ve Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Aykut Demir ile takımdan ayrılmayı kafasına koyan Malouda’nın durumlarını masaya yatıracak olan başkan Hacıosmanoğlu yapılacak olan toplantıların ardından nihai kararını verecek. Hacıosmanoğlu, kulübün kurumsal yapısıyla ilgili olarakta çalışma yapacak.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımla da bir görüşme yaparak güven aşılayacak. Avrupa hedefini kovalayan futbolculara moral vermeyi planlayan Hacıosmanoğlu, son haftalarda sergiledikleri futbolla tırmanışa geçen takımı tebrik edecek.
(İHA)