BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.444,12
HABER /  SPOR

Trabzon Toshackın peşinde

Trabzonspor Ersun Yanal'dan olumsuz sonuç gelmesi üzerine ibre John Benjamin Toshack'a yöneldi.

Abone ol

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, Vestel Manisapor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan olumsuz sonuç gelmesi üzerine ibre John Benjamin Toshack'a yöneldi.

Vahid Halilhodzic'in görevden ayrılmasının üzerinden 20 gün geçmesine rağmen yeni teknik direktörünü bulumayan Trabzonspor'da camiada bir tedirginlik oluşurken, son olarak Vestel Manispor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan gelen olumsuz cevap tedirginliği biraz daha artırdı. Vestel Manisaspor Kulübü'nün Ersun Yanal'ı bırakmaması üzerine Bordo-mavililer, Galler Milli Takımı'nı çalıştıran Toshack'ı listeye aldı. Ersun Yanal'ı Trabzonspor'un başına getirmek için büyük gayret gösteren Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, bu girişimlerinden olumlu netice alamayınca, bir zamanlar Beşiktaş'ı da çalıştıran ve şu anda Galler Milli Takımı'nın başında bulunan John Benjamin Toshack'ı takımın başına getirmek için girişimlere başladı.

Öte yandan, Vestel Manisaspor Asbaşkanı Kenan Yaralı, İHA'ya yaptığı açıklamada, Yanal'ın kendileriyle 5 yıllık bir sözleşmesinin bulunduğunu ve bu sözleşmenin devam ettiğini belirterek, "Trabzonspor, Ersun Yanal'a teklifte bulundu. Ancak biz de hocamızla görüştük. Yolumuza onla devam ediyoruz. Trabzonspor için de Vestel Manisaspor için de bu iş artık kapanmıştır" diye konuştu.