BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  GÜNCEL

Trabzon polisi kara çarşaf alarmında

Trabzon'da bir yolcu, aynı minibüste bulunan kara çarşaflı bir kişi için polise ihbarda bulundu. Durdurulan minibüsteki çarşaf giyen kişinin aslında erkek olduğu anlaşıldı.

Abone ol

TRABZON'da siyah çarşaf giyerek kadın kılığına giren 19 yaşındaki F.A., aynı minibüse bindiği bir yolcunun ihbarıyla yakalandı. Gözaltına alınan F.A.'nın bahanesi ise polisi bile şaşırttı.

Trabzon Moloz mevkiindeki duraktan Akçaabat ilçesine hareket eden dolmuş minibüse elinde çantayla binen çarşaflı kişiden şüphelenen bir yolcu, 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri aracı Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Akyazı mevkiinde durdurdu.

GÖZALTINA ALINDI

Trabzon Emniyeti Terör Şube Müdürlüğü polis ekiplerinin de destek verdiği çevirmede, minibüste el çantasıyla oturan çarşaflı kişi araçtan indirildi. El çantasında yapılan aramada şüpheli bir bulguya rastlanmayan kişinin 19 yaşındaki F.A. olduğu anlaşıldı.

TAKİP İÇİN KADIN KILIĞINA GİRMİŞ

Olay sonrası ifadesi alınan F.A., ailevi bir sorundan ötürü bir akrabasını takip etmek için kıllık değiştirdiğini ve bu yüzden tanınmamak için çarşaf giydiğini söyledi. Polis ekiplerince ifadesi alınan ve sabıkası bulunmayan F.A. serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.