BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.279,44
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Trabzon için Soylu'dan müthiş oy oranı hedefi

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, 1 Kasım seçimleriyle ilgili AK Parti'nin Trabzon'da hedeflediği oy oranını açıkladı.

Abone ol

Trabzon'da seçim çalışmalarına hız veren Süleyman Soylu'dan iddialı 1 Kasım seçim açıklaması.

7 Haziran seçimlerinde yüzde 55.29 oy alan AK Parti için çıtayı yükselten AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de yüzde 80'in üzerinde oy alarak tarihe not düşmek istiyoruz." dedi.

Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Arsin ilçesini ziyaret etti. Soylu, burada teşkilat mensuplarıyla kahvaltı bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Soylu, Türkiye’de hürriyet, özgürlük ve insanların kendini ifade edebilmesinin önemli bir noktaya geldiğini belirten Soylu, “Eskiden kendisine bakabilmekte bile zorlanan bir Türkiye vardı. Türkiye’de bugün Allah’a şükürler olsun ki etrafımızdaki coğrafyada eğer mağdurlar ve mazlumlar varsa, onlara da el uzatan bir tablo var. Bunların hepsi siyasetle, milletin AK Parti’ye verdiği destekle ve milli iradeyle gerçekleşti” diye konuştu.

AK PARTİ MİLLETİ DEVLETİN EFENDİSİ HALİNE GETİRDİ

Soylu, Türkiye’nin uzun zamandan beri hak ettiği noktaya gelmeye başladığını vurgulayarak, “Bunu engellemeye çalıştılar. Türkiye ilerlemesin, huzuru, istikrarı ortadan kalksın istediler ama buna rağmen millet AK Parti’yi yalnız bırakmadı. AK Parti de milletini yalnız bırakmadı, milletin hakkını daima korudu. Devleti milletin efendisi değil, milleti devletin efendisi haline getirdi” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Türkiye’de 13 yılda çok güzel hamleler yaptığına dikkati çeken Soylu, şöyle devam eti: “Biz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koydukça, onların inanın ki uykuları kaçıyor. Türkiye’de bütün bunlarla yolculuğuna ve hedeflerine aynı hızla ve kararlılıkla devam etmektedir. Türkiye’nin kazanımları var. Onun için terörü Türkiye’nin ayağına çelme takabilmek, birliğini, dirliğini ve huzurunu ortadan kaldırabilmek için yeniden gündemine taşıdılar.”-

AYDIN DOĞAN'A 'KİMSE MİLLİ İRADEYE AYAR VEREMEZ' TEPKİSİ

Aydın Doğan’ı da eleştiren Soylu, şunları kaydetti: “Hani ne oldu Aydın Doğan, PKK’nın temsilcisini bugün çıkarsın bakalım, bir taraftan ellerine saz verip, ‘sanki bu güzel, iyi çocuktur, kimseye zarar gelmez’ diyor. Hadi bugünlerde çıkarsın, cilalasınlar, makyajlasınlar da milletin önünde inandırıcı olsunlar bakalım. Maalesef içeride de Türkiye’nin huzurunu ve sükununu bozmak isteyenler var. Başta Aydın Doğan hem televizyon kanalları hem de gazeteleriyle Türkiye’nin istikrarını sağlamaya çalışan Sayın Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi hedef alan davranışlarda bulunmaktadır. O, Türkiye’yi eski Türkiye zannetmektedir. ‘Ben iki manşet atarım, siyasetçileri, herkesi terbiye ederim.’ Türkiye, eski Türkiye değil. Kimse milli iradeye ayar veremez. Şimdi milletin sesi, sözü hakimdir. Şimdi söz milletindir ve millet karar vermektedir.”

trabzon.20151008132813.jpg

PKK'YI BİTİRMEK AK PARTİ'NİN BOYNUNUN BORCUDUR

Soylu, HDP’nin 80 milletvekili çıkardığını anımsatarak, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Kimle çıkardılar, onlara emanet oy verenlerle çıkarttılar. ‘Aman AK Parti tek başına iktidar olmasın’ diye HDP’yi, PKK’yı baraj üzerine geçirtip, orada Güneydoğu’dan daha fazla milletvekili çıkması konusunda el birliği içinde Türkiye’yi bu noktaya taşıdılar. Şimdi ne diyorlar, ‘biz sorumlu değiliz’. Öyle bir şey söz konusu değil. Kim kiralamışsa, makyajlamışsa, temel sorumlu bugün onlardır. Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu ülkede kim terörü besliyorsa hesap sorulacaktır. PKK ve Pkk gibi terör örgütlerini bitirmek AK Parti’nin boynunun borcudur.”

Soylu, burada yaptığı konuşmada, milletin kendileri için önemli olduğunu dile getirerek, “Biz millete mahkumuz. Biz millete, milletle yürümeye mecburuz ve bundan bir gün ayrılmayız. AK Parti’nin en önemli şifresi budur.

Türkiye’nin 21. yüzyılda aziz milletine hediyesi AK Parti’dir. Onun için partimiz sadece alelade bir siyasi parti, siyasi hareket değildir. Tam tersi bu milletin yarınlarına ait en önemli teminatlarından biridir” dedi.

7 Haziran’da iyi bir seçim kampanyası yürüttüklerine ve 1 Kasım’da ise daha fazla gayret göstereceklerine işaret eden Soylu, şöyle devam etti: “AK Parti’ye oy vermemiş insanlara anlatacağız ve diyeceğiz ki ‘ey AK Parti’ye oy vermemiş insanlar, 3,5 ayda bu ülkede nelerin yapıldığını gördünüz.’ Elini taşın altına sokmak istemeyenler, korkanlar, ürkenler, çekinenler… ‘Acaba hükümet olursam ne yaparım’ diyenler. Hemen seçimin akşamı ‘hadi bakalım kasımda erken seçime’ diye televizyonda nara atanları dinlediniz. Sonra da döndürüp, seçim beyannamesini açıklarken, ‘hadi bakalım ben de koalisyona HDP’nin dışında herkesle beraber olurum’ diye. Hani senin ferasetin? Hani senin adamlığın? Hani senin insanlığın? Hani senin ülke sevgin? 3,5 aydır ülkede belirsizliği ortaya koymanın hesabını bu millet sana 1 Kasım sandıklarında gösterecek Devlet Bahçeli.

soylu-ziyaret.20151008131933.jpg

“Soylu, Türkiye’de siyasi parti sıkıntısı olmadığını belirterek, “Fakat muhalif lider sıkıntısı var. Maalesef bu, Türkiye’nin en temel problemlerinden biri. Siyaset yapmayı, Türkiye’nin menfaatlerini, yarına nasıl gidebileceğini hesaplayamayan bir anlayışla bugün karşı karşıyayız. Kimin ne, nasıl söylediğini aklımızla ve mantığımızla çözemediğimiz, bir gün başka bir şeyi bir gün farklı bir şeyi ortaya koyan muhalif lider anlayışı ile karşı karşıyayız. Milletimiz bunun cevabını 1 Kasım’da tekraren verecektir” diye konuştu.

TRABZON'DA ASFALTLANMAYAN YER KALMAYACAK

"Trabzon'u 21. yüzyılın cazibe merkezi yapabilmek için kolları sıvadıklarını belirterek, "Önümüzdeki 4 yıl çerisinde Trabzon'da betonlanmayan, asfaltlanmayan bir yer kalmayacak." dedi.

7 Haziran'da Arsin'in kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Soylu, "İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de yüzde 80'in üzerinde oy alarak tarihe not düşmek istiyoruz.Biz Trabzon'un emrindeyiz, emrine amadeyiz" diye konuştu.

Soylu Arsin ziyareti kapsamında esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttı. Esnaf ziyaretinin ardından ise yine ilçede sırasıyla Arsin Ziraat Odası, Tarım Kredi Kooperatifi, Fiskobirlik ve Tedaş bölge müdürlüğünü ziyaret etti.

Soylu'nun Arsin programına AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Köksal Boz, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, ilçe başkanı Tolga Şengül, il yönetim kurulu üyeleri Hasan Şener, Ayhan Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sait Gürsoy ve teşkilat mensupları katıldı.

soylu.20151008130404.jpg