BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.441,90
HABER /  GÜNCEL

Toulouse'un listesindeki 2 Türk futbolcu

Fransa Ligi (Ligue 1) takımlarından Toulouse, şampiyonluğa oynayan iki ekibin golcüsünü transfer listesine aldı.

Abone ol

Fransa Ligi (Ligue 1) takımlarından Toulouse, geçen sezon da istediği Trabzonspor'un yıldızı Umut Bulut için 7 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanırken, Fransız ekibinin bu futbolcuda pürüz çıkması halinde ise Fenerbahçe'nin 'Nöbetçi' golcüsü Semih Şentürk için devreye gireceği öğrenildi.

Bu sezon forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan Fransız kulübünün, geçtiğimiz sezon yaptığı 4 milyon euroluk teklifi 7 milyon euroya çıkarmaya hazır olduğu ve 28 yaşındaki yıldızı mutlaka kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Toulouse Kulübü'nden iki yetkilinin, Bordo-mavililerin geçen hafta Konyaspor'la yaptığı maçı tribünden izlediği ve bu maçta ligdeki 100. golünü atan Umut Bulut'la ilgili notlar aldıkları belirtildi.

UMUT BULUT'UN YEDEĞİ SEMİH ŞENTÜRK

Bu arada Fransız kulübünün, bu transferde yine sorun çıkma ihtimaline karşılık Fenerbahçe'nin 'Nöbetçi' golcüsü Semih Şentürk'ü de listesine aldığı öğrenildi.
Toulouse'un, Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Semih'i de yakından takip ettirdiği ve Umut'ta sorun çıkması halinde 28 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği bildirildi.