BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

4 büyükler bu genç yeteneğin peşinde

Eskişehirspor'da bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç oyuncu büyüklerin gözdesi oldu.

Abone ol

Eskişehirspor'da bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç orta saha oyuncusu Alper Potuk, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklifler aldığını açıkladı.

Lig TV'ye konuşan 20 yaşındaki genç yıldız, "4 büyüklerden de teklifler alıyorum. Ancak Eskişehirspor'un futbolcusuyum ve 2 yıllık sözleşmem var. Önceliğim burada kalmak ancak kulübümle anlaşırlarsa transfere sıcak bakabilirim" derken, hangi takımda oynamayı tercih edeceği sorusuna ise yanıt vermekten kaçındı.

Öncelikli hedefinin A Milli Futbol Takımı'nda oynamak olduğunu da belirten Alper, "Bu hedefimi gerçekleştirdikten sonra da şartlar oluşursa Avrupa'ya transfer olmak istiyorum" diye konuştu.

Bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçına da değinen başarılı oyuncu, "Sahamızda taraftarımızın da büyük desteğiyle çok iyi maçlar çıkarıyoruz. İçerde oynadığımız her maçta olduğu gibi Fenerbahçe karşısına da kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Alper Potuk, Milli Takım'ın alt yaş takımlarında da forma giyiyor.