BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Torununa tecavüz etti!

Samsun’da 15 yaşındaki torununa tecavüz ettiği için tutuklu yargılanan 69 yaşındaki dedeye hapis cezası...

Abone ol

Samsun’da 15 yaşındaki torununa tecavüz ettiği için tutuklu yargılanan 69 yaşındaki N.B. mahkemede, “Ben ona bir şey yapmadım” diye kendini savundu.

Genç kız E.B. ise ifadesinde, “İlkokul birinci sınıftan itibaren beni taciz ediyordu. Son iki yılda bana tecavüz etti. Kendisinden hamile kaldım ve çocuk aldırdım” dedi. DNA testiyle de olayın doğrulanması üzerine mahkeme sanık dedeye 11 yıl 8 ay ağır hapis cezası verdi.

Olay E.B.’nin hamile kalması üzerine ortaya çıktı. Ailesine kendisine dedesi N.B’nin tecavüz ettiği söyleyen genç kız, çocuğu da kürtajla aldırdıktan sonra şikayetçi oldu. Dede N.B. tutuklanıp cezaevine gönderilirken, çocuktan alınan parça ve kan örnekleri DNA testi yapılması için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde öz torununa tecavüz etmek suçundan yargılanan N.B. bugün son kez hakim karşısına çıktı. DNA testine göre çocuğun babasının kendisinin olduğu ortaya çıkmasına rağmen iddiaları kabul etmeyen N.B savunmasında, “Ben ona bir şey yapmadım.” dedi.

Mahkeme, sanığın torununa tecavüz ettiğinin kesin tespit edilmiş olmasından, dede N.B’ye 11 yıl 8 ay ağır hapis cezası verdi.