BIST 10.274
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Torbalıspor Çetindağ ile anlaştı

Son olarak Denizli Belediyespor’u çalıştıran Çetindağ ile anlaşma sağlayan Torbalıspor yönetimi, önümüzdeki günlerde imzaların atılacağını açıkladı.

Abone ol

3. Lig’de mücadele eden Torbalıspor 2010 - 2011 futbol sezonunda çalışacağı yeni teknik direktörü belirledi.

Uzun süren görüşmelerin ardından teknik direktör Turgut Uçar ve Altan Çetindağ arasında seçim yapan Torbalıspor yönetimi Denizli Belediyespor’un teknik direktörü Çetindağ’da karar kıldı. Çetindağ ile 1 yıllığına anlaşan yönetim yeni hoca ile pazartesi günü sözleşme imzalamak için masaya oturacak. 1957 İzmir doğumlu olan Çetindağ uzun bir süre İzmirspor olmak üzere Adıyamanspor, Nazilli Belediyespor, Aliağa ve son olarak Denizli Belediyespor’u çalıştırdı. Torbalıspor teknik direktör ile anlaşmasının ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak.

Yeni sezona şampiyonluk parolası için çıkacaklarını bunun için başarılı bir teknik direktör arayışlarının uzun sürdüğünü ifade eden menajer Sezer Özçelik “Geçtiğimiz sezon 2. ligin kapısından dönen takımımız bu yıl Torbalı’ya yakışır bir futbol sergileyip şampiyon olacak. Bu nedenle Torbalıspor yönetimi teknik direktörü belirlemek için oldukça titiz davrandı. Uzun yıllar İzmirspor’da görev yapan Altan Çetindağ ile anlaştı. Önümüzdeki günlerde takımı teknik direktörümüz ile birlikte oluşturacağız. Bizim hazırladığımız listeyi hocaya vereceğiz, yapılacak değerlendirmenin ardından sözleşmesi sona eren futbolcularımız başta olmak üzere transferlerimize devam edeceğiz” dedi.