BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Topuz Fenerbahçelileri fena kızdırdı

Mehmet Topuz da çocukluktan Beşiktaşlı çıktı. Yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye de dokundurmadan edemedib

Abone ol

Beşiktaş'la 3 yıllık anlaşma yapan Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğunu, Fenerbahçe ile siyah beyazlı kulüp arasında tercih yaparken forma aşkının ön plana çıktığını ve Beşiktaş'ı mutlu olacağı için seçtiğini söyledi.

"BEŞİKTAŞ'I MUTLU OLACAĞIM İÇİN SEÇTİM"

Antalya tatilinin bir hafta daha süreceğini daha sonra İstanbul'a giderek, Beşiktaş kulübünde imza törenine katılacağını belirten Mehmet Topuz, Hürriyet'in internet sitesinde yer alan haberde "Galatasaray'ı transfer konusunda hiç düşünmedim. Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi.

Bir de, Beşiktaş Kulübü'nü kendime daha sıcak buldum. Siyah beyazlı kulüpte daha mutlu olacağımı düşündüm. Şimdi bunları anlaştıktan sonra söyledi diyenler çıkacaktır ama parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum"şeklinde konuştu.