BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  MAGAZİN

Tom Cruisea ölüm tehdidi!

Tom Cruise çok ciddi ölüm tehdidi alıyor. Hatta ünlü oyuncu FBI'a bile başvurdu.

Abone ol Scientology tarikatına muhalif gruplardan ölüm tehditleri alan Tom Cruise, FBI’ya başvurdu. Cruise son filminin galasına kırmızı halıdan değil, yeraltı geçitinden geldi. 

İngiliz Daily mail gazetesinin haberine göre, uzun süredir Scientology tarikatının aktif bir üyesi olduğu bilinen Tom Cruise, son dönemde Anti- Scientology grupları tarafından aldığı ölüm tehditleri nedeniyle FBI’ya koruma talebinde bulundu.

HAYRANLARINI KIZDIRDI

Tom Cruise, son filmi Valkyrie’nin Los Angelas’taki galasına, Anti- Scientology grupların yaptığı gösteri nedeniyle kırmızı halıdan değil, yer altı girişinden geldi. Aktörün bu tedbiri, kendisini görmek isteyen hayranlarını kızdırdı.

Ünlü aktörün, tehditler nedeniyle eşi Katie Holmes ve iki yaşındaki kızı Suri’den ayrı bir yerde yaşadığı ve bombalı saldırılara karşı özel yapım bir otomobille seyahat ettiği de iddia ediliyor.



Bu yılın başında Scientology tarikatı muhalifleri Tom Cruise’u, Los Angelas’taki ofisine şarbon saldırısı yapmakla tehdit etmişlerdi.

Daha önce de uzun süredir tehdit alan aktörün, Colarado eyaletinde satın aldığı bir arazide yaklaşık 10 milyon dolar harcayarak, özel bir yeraltı sığınağı inşa ettirdiği haberleri yapılmıştı.








OSCAR HAYAL
Diğer yandan aktörün son filmi, Valkyrie de tartışma yarattı. Tom Cruise’un, Hitler’e suikast teşebbüsünde bulunan Nazi subayı Claus von Stauffenberg’u canlandırdığı film, Naziler’e sempati beslemek ve II. Dünya Savaşı’nda yaşananları ihmal etmekle suçlanıyor.

Aktörün, filmdeki oyunculuğu da beğenilmedi. Alman Die Welt gazetesinde yapılan yorumlarda aktörün filmdeki performansı ile Oscar’ı almasının hayal olduğu yazıldı.

Tom Cruise, son filme için geçen senenin büyük bölümünü Almanya’da geçirmişti.