BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,86
ALTIN 2.430,03
HABER /  DÜNYA

Tolunay Kafkas Trabzonspor’a tazminat davası açtı

Trabzonspor’da sezon başında görevine son verilen Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, iş akdinin haksız yere feshedildiği ...

Abone ol

Trabzonspor’da sezon başında görevine son verilen Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, iş akdinin haksız yere feshedildiği iddiasıyla Trabzonspor’a tazminat davası açtı.
Trabzon İş Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya Tolunay Kafkas katılmadı. Kafkas’ın ve Trabzonspor’un avukatları duruşmada hazır bulunurken, duruşmada Kafkas’ın Kardemir Karabükspor ile yaptığı sözleşmenin onaylı örneğinin Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) istenmesine karar verildi. Duruşma, tanıkların dinlenilmesi ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.
Öte yandan 2012-2013 futbol sezonunda Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan ve yarım sezon Bordo Mavili ekibin başında görev yapan Tolunay Kafkas, Yönetim’de değişiklik olması ve Başkanlığa İbrahim Hacıosmanoğlu’nun seçilmesinin ardından sözleşmesi feshedilerek yerine göreve teknik direktör Mustafa Akçay getirilmişti.
(İHA)