BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

TOKİ sonuçları Gaziantep kura çekiliş tam isim listesi-2018

TOKİ Gaziantep kura çekiliş sonuçları açıklandı. Gaziantep Kuzeyşehir TOKİ çekiliş sonucunda adı çıkanlar tam listesi internethaber'de. 2+1 konut, 176 konut 3+1 konut ve 274 adet 4+1 toplam 749 konut için TOKİ başvuruları aldı ve çekiliş sonucu noter huzurunda yapıldı. İşte noter onaylı TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir kura sonuçları

Abone ol

GAZİANTEP TOKİ kura sonuçları tam isim listesi hazır, Gaziantep Kuzeyşehir'de inşa edilen toplam 749 daire için  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından noter huzurunda çekiliş yapıldı ve TOKİ Gaziantep daireleri satıldı. İşte TOKİ çekiliş sonuçları ve Gaziantep TOKİ daire kazananların isimleri...

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir projesi kapsamında satışa çıkarılan 299 adet 2+1 konut, 176 konut 3+1 konut ve 274 adet 4+1 konut bulunuyor. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınan projede pek çok aile ev sahibi olma hayali kuruyor.

Gaziantep Kuzeyşehir TOKİ kura sonuçları-TIKLAYIN

Proje kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde kura yöntemi ile konut alıcıları belirlendi.

Başvuruda bulunan ailelerin, 04 Haziran 2018 tarihinde noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” na katılacağı da biliniyordu. Projenin kura çekilişi saat 11’de başlamak üzere Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapıldı.

Çekiliş işlemleri işlemleri kategori önceliğine göre gerçekleştirildi T. Halk Bankası AŞ.’nin tüm şubelerinden kabul edilecek TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir konut projesi başvuruları, 4 kategori önceliğine göre ilerliyor. Buna göre, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 engelli vatandaşlar, emekli vatandaşlar ve diğer alıcı kategorisi bulunuyor.