BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00
HABER /  GÜNCEL

Tokat'ta kaybolan çocuklar için yeni gelişme!

TOKAT'ta kaybolan iki küçük çocuk hakkında yeni haberler var. 22 gün önce Reşadiye'de kaybolan Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı için Kelkit Çayı'nda arama çalışmaları durduruldu.

Abone ol

TOKAT Reşadiye'de kaybolan çocuklardan yeni haberler var. Günlerdir Türkiye'nin gündemine oturan ve her yerde aranan iki komşu çocuğu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Evlerinin yakınında olan Kelkit çayı'na düştükleri tahmin edilen çocukları arama çalışmaları 22 gündür devam ediyordu. Tokat'ta etkili olan kar yağışından dolayı arama çalışmalarına ara verildi. Daha önce birçok kez Kelkit Çayı'nda aranan çocuklardan ümit her geçen gün kesiliyor.

Tokat'ya kaybolan çocuklar için şu ana kadar yaklaşık 180 kişinin ifadesine başvuruldu, birçok evde arama yapıldı, ancak bir sonuç çıkmadı.

22 GÜNDÜR HALA HABER YOK!

Reşadiye'de Çermik Mahallesi'nde 22 gün önce kaybolan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan'ı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.



ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

Su seviyesinin son kez düşürüldüğü Kelkit Çayı üzerinde dün yeniden arama tarama çalışması gerçekleştiren AFAD ekipleri, yaklaşık 25 kilometrelik alanda yaptıkları çalışmada çocukların izine rastlayamadı. Bölgede bu sabah etkili olan kar yağışı dolayısıyla AFAD ekiplerinin Kelkit Çayı üzerine gerçekleştirdikleri çalışmalara bir süre ara verildi.



180 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Tokat'tan Reşadiye'ye giden polisler ise çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen 4 kişilik özel ekibin ilçedeki çalışması ise sürüyor. Ekiplerin şu ana kadar aralarında her iki kayıp çocuğun yakınları da olmak üzere yaklaşık 180 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi. Ayrıca ekiplerin daha önce suça karışmış bazı kişilerin evlerinde arama yaptıkları, fakat çocukların izine rastlanılmadığı bildirildi.