BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,36
HABER /  DÜNYA

Tokatspor’da G.Saray sevinci

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile aynı grupta yer almak isteyen Tokatspor, kura çekiminde sarı kırmızılı takımla birlikte B grubunda...

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile aynı grupta yer almak isteyen Tokatspor, kura çekiminde sarı kırmızılı takımla birlikte B grubunda yer almasına çok sevindi.
Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde çekilen kura sonucu Spor Toto 2. Lig takımı Tokatspor, süper lig takımları Galatasaray, Elazığspor, Medical Park Antalyaspor’la birlikte B grubunda yer aldı. Kura çekilişini tesislerde izleyen Tokatspor yönetimi büyük heyecan yaşadı. Tokatspor’un Galatasaray’ın olduğu gruplara kalması sonucu sevinçten tabak kıranlar oldu. Kura sonucunu değerlendiren Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, gönüllerinden geçen Galatasaray ve diğer takımların gruplarına düştüğünü söyledi. Bu saatten sonra Tokatspor’a yakışanın güzel müsabakalar çıkartarak sinerji oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Yılar, “Bunu Tokatspor’un yapacağına inanıyorum. Biz inandık ve çok kötü günlerden çok mükemmel başarılara imza attık. Çok zor günlerde imkansızları ekip olma ruhu, birbirimize inanma, sevme ve değer verme ile başardık. Son dakika kongresi ile bu sezon yönetim seçildi. Lig başlamaya iki hafta kala bir takım kuruldu. Geç kurulan ve ligde en düşük ekonomi ile kurulan bu takımdan herkes birşey olmaz diyerek kötü senaryo çizildi. Bizler için önemli olan zoru başarmak ve elimizdeki malzeme ile sofraya lezzetli birşeyler sunmak. Sizlerde şahitsiziniz bunu biz başardık” dedi.
Galatasaray’ın Tokat’a gelmesi ile ilgili yaşanacak gelişmeleri yönetim olarak yapılandıracaklarını belirten Başkan Yılar, “Biz inanırsak Süper Lig’de de oynarız. O Sneijder, Drogba, böylesi kupalarda değil, lig maçlarında sıralamaya göre gelirler buraya. Ben bu kanaatteyim. Tokat’ın bu gücü sağlayacağına inanıyorum. Ama buna toplum olarak hep beraber inanmalıyız” dedi.
Tokatspor 1. hafta 15 Ocak 2014 tarihlerinde Galatasaray’la deplasmanda 6. hafta 12 Şubat tarihinde kendi sahasında maç yapacak.
(İHA)