BIST 10.080
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.426,55
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tokatspor'da başkan koltuğunu korudu

Tokatspor Kulübü Olağanüstü Kongresi'nde, Murat Şahin tekrar başkan seçildi.

Abone ol

TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor'un çoğunluk sağlanamadığı için 3'ncü haftaya kalan olağanüstü kongresi Tokatspor Adnan Çiçek tesislerinde yapıldı.

Çoğunluğun sağlanması ile yapılan kongrede konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokatspor'da asla hedef küçülmeyeceğini ifade ederek, "2 sezondur Bank Asya 1. Lig'in kapısından dönüyoruz. Türkiye kupasında mücadele ederek Tokatspor'un ismini Türkiye'ye duyurduk. Artık dedikodu yapma zamanı değil. Herkesin bu yeni oluşan yönetime destek vermesini istiyorum" dedi.

Tokatspor Kulübü Başkanı Murat Şahin ise Tokatspor'a tüm Tokatlıların sahip çıkmasını istedi. Son 2 yıldır son anda kaçırdıkları Bank Asya 1. Lig'e bu yıl çıkmak istediklerini ifade eden Başkan Şahin, "Şu andan itibaren çalışmalarımıza başladık. İlk olarak teknik heyet konusunda çalışmalarımız başlatıp daha sonra transfer çalışmalarına başlayacağız. Fakat bize bu konuda özellikle sabit gelirler konusunda destek verilmesini istiyoruz. Yeni bir yönetim oluştu ve bu yönetimde yeni arkadaşlar bulunuyor.İnşallah Tokatspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde 55 delegenin oyunu alan Şahin, tekrar başkan oldu. Tokatspor'un yeni oluşan listesinde eski başkanlardan İsmail Duman ve Veli Gökyıldız da yer aldı.