BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tokat şehidi Ali Sezai Yalçın 24 gün önce nişanlanmış

TOKAT El Bab şehitleri arasında olan Ali Sezai Yalçın için ağlıyor. Tokat şehidi Ali Sezai Yalçın 24 gün önce sevdiği ile nişanlanmıştı.

Abone ol

TOKAT Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın’ın cenazesini bekliyor. Şehit Sezai Yalçın 24 yaşındaydı ve 24 gün önce Özge İslam ile nişanlanmıştı.

Suriye'nin El Bab bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı operasyonunda DEAŞ’ın intihar saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın’ın (24) Tokat’ın Erbaa ilçesi Gündoğdu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde ikamet eden annesine acı haber ulaştı. 2 çocuk annesi Asuman Şerbetçi’ye acı haber askeri görevliler tarafından verildi. Şehidin evinin önüne belediye tarafından Türk bayrağı asıldı.

ŞEHİT 24 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞTI
tokat ali sezai yalçın el bab şehitleri isimleriŞehidin yaklaşık 24 gün önce Özge İslam’la nişanlandığı ve önümüzdeki yıl için düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Şehidin anne ve babasının yaklaşık 16 yıl önce boşandığı, şehidin babası Şemsettin Yalçın'ın İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Anne Şerbetçi’nin Erbaa’dan, baba Yalçın’ın ise İstanbul’dan Gaziantep'e oğullarının cenazesini almaya gittiği kaydedildi.