BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

TOBB'dan anlamlı Babalar Günü mesajı

Türkiye'yi derinden yaralayan Hakkari'deki terör saldırısı Babalar Günü mesajlarına da yansıdı.

Abone ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ''Bu ülke için, çocuklarını şehit veren babalarımız bilmeli ki, ülkemizin bütün çocukları onlarındır'' dedi.

Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaların toplumun temel direklerinden birisi olduğunu ve sorumluluklarıyla, fedakârlıklarıyla aile yapısının korunmasında büyük rol oynadığını vurguladı.

''Babalar çocukların kahramanı; çocuklar da babaların gururudur'' diyen Hisarcıklıoğlu, yürekleri yanan şehit babalarının acısını millet olarak derinden paylaştıklarını ifade etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu mesajında şunları dile getirdi:

''Bu ülke için, çocuklarını şehit veren babalarımız bilmeli ki, ülkemizin bütün çocukları onlarındır.

Evlatlarımızın hepsi, bu ülkenin güvenliği için hayatlarını feda eden Mehmetçiklere ve onların ailelerine ömür boyu minnet duyacaktır ve şehit babalarına birer evlat olarak sarılmaya hazırdır.

Başta şehit babalarımız olmak üzere, tüm babaların bu kutsal görevdeki sorumlulukları, özverileri her türlü takdirin üzerindedir.

Hiç kimse unutmasın ki; babalarımız çocuklarımızın en büyük kahramanı, çocuklarımız da babaların en yüce gururudur.

Türk iş dünyası adına, dünyanın en zor ve kutsal görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızı saygılarımla selamlıyorum.''