BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Times Meydanı'nda araç yayalara çarptı! Çok sayıda yaralı

ABD'nin New York kentinde Times Meydanı'nda kaldırımda yürüyenlere bir aracın çarpması sonucu 20 kişi yaralandı. Polis bölgeyi güvenlik koridoruna alırken Times Meydanı'ndaki olayda aracı kullanan sürücü gözaltına alındı.

Abone ol

ABD'nin  New York kentindeki  Times Meydanı'nda bir araç kaldırımda yürüyen yaralıların arasında daldı.  ABD'de Times Meydanı'ndaki olayda aracı kullanan sürücü gözaltına alındı. Bir polis yetkilisi, olayın "alkollü bir sürücünün aracın kontrolünü kaybetmesiyle" gerçekleştiğini söyledi.

Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Meydana gelen olay sonrası araçtan çıkarak kaçmaya çalışan sürücü, polis tarafından gözaltına alındı.

Polis bölgeyi güvenlik koridoruna aldı.

KAZA MI TERÖR SALDIRISI MI?

Olayla ilgili açıklama yapan  New York  Polis Departmanı'ndan bir yetkili terör saldırısı olduğunu açıklamak için ellerinde yeterince kanıt olmadığını, gözaltına alınan sürücüye alkol testi yapıldığını ve olayın alköllü sürücünün kazası olarak görüldüğünü belirtti.

Aracın sürücüsünün daha önce alkollü araç kullanmaktan sabıkası olduğu da öğrenildi.

KAZANIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Times Meydanı'nın üksek güvenlikli bir yer olduğu ve sürekli polis kontrolü altında tutulduğu biliniyor.

TRUMP OLAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Beyaz Saray Sözcüsü Spicer, attığı tweetinde, ABD Başkanı'nın durumdan haberdar olduğunu ve  Times Meydanı'ndaki gelişmeleri yakından takip ettiğin söyledi.