BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.382,37
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

TIKLA partilerin seçim şarkılarını dinle

Siyasi partiler 12 Haziran'da yapılacak seçim şarkılarını belirledi.

Abone ol

Siyasi partiler 12 Haziran'da yapılacak seçim şarkılarını belirledi. MHP ve CHP'nin ardından AK Parti'de 17 parçadan oluşan şarkılarını internet sitesinde yayınladı

Seçim meydanlarının olmazsa olmazı şarkılar...CHP ve MHP'nin ardından AK Parti'de miting ve tanıtım toplantılarında kullanacağı şarkılarını tanıttı.

AK Parti'nin kullanacağı müzik listesi toplam 17 parçadan oluşuyor "Şimdi Tam Vakti" adlı şarkının pop versiyonunun yanı sıra rock versiyonu da oluşturuldu. Bunun yanı sıra Karadeniz, Azeri ve Türk Halk müziği ezgilerinin de yer aldığı bir liste oluşturuldu. Partinin yeni seçim müzikleri "Şimdi Tam Vakti, Bi Daha Bi Daha, Dönmem Geri, Hayde, Hep İleri, İlk Günkü Gibi" adlı şarkılar olarak belirlendi.

AK Parti'nin 22 Temmuz seçimleri için belirlediği ve o zamandan beri kullanılan bazı şarkıları da listede yer aldı. Buna göre "Cilveloy Nanayda, Haydi Anadolu, İlla Akparti, Söz Verdik, Yeniden, Bu Memleket Hepimizin, Bir ve Beraberiz, Herşey Bu Millet İçin" adlı şarkıların ve AKP'nin 8'nci yıl marşı Işık Buradan Yükselir'in de seçim mitinglerinde kullanılmasına karar verildi. 

CHP  'Bir ıslık da sen çal' ve  'Ak dediler kara çıktı' parçası ile halka seslenecekken MHP de  Rap ve Anadolu Rock  şarkılarından oluşan bir liste hazırladı.

İŞTE SİYASİLERİN KULLANACAĞI O ŞARKILAR