BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Tigana maçı garip buldu

Beşikaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Gaziantepspor maçını garip buldu

Abone ol

Beşikaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Gaziantepspor ile yaptıkları karşılaşmanın ''değişik ve garip'' geçtiğini belirterek, ''75 dakika oyunun hakimiydik. Ama daha sonra sebebini bilmediğim şekilde düşüşe geçtik'' dedi.

Jean Tigana, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, son 15 dakikada kendi kendilerine maçı zor duruma soktuklarını ifade ederek, ''Bu akşam bizim için 3 puan kar oldu. Artık gelecek haftaya bakıyoruz. Genel olarak da hakem konusunda konuşmuyorum'' diye konuştu.

Fransız teknik adamın, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in transfer konusunda yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine, ''Başkanın yaptığı açıklamayı bilmiyorum. Her zaman olduğu gibi benden iyi biliyorsunuz'' derken, basın mensuplarının, ''Başkan bunu televizyonda açıkladı'' demesi üzerine, ''Ne güzel. Bekliyoruz. Geldiğini veya geleceğini bilmiyorum. Birçok oyuncuyla görüşme durumundayız. Transfer döneminin bitimine dek daha zamanımız var'' demesi dikkat çekti.

Tigana, Nobre'nin kırmızı kart görmesiyle ilgili soruya ise, ''Bu konu henüz sıcak. Televizyondan izleyeceğim. Futbolcumla da konuşacağım'' yanıtını verdi.

-ZENGA: ''OYUNDAN MEMNUNUM''-

Gaziantepspor Teknik Direktörü Valter Zenga ise, Beşiktaş karşısında ortaya koydukları futboldan çok memnun olduğunu söyledi.

İkinci yarıda kişilikli bir futbol sergilediklerini ifade eden İtalyan teknik adam, hakemler konusunda ise yorum yapmak istemediğini kaydetti.