BIST 10.543
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.421,30
HABER /  GÜNCEL

Ticari taksi kamyonla çarpıştı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde ticari taksi, ters yönde seyir halindeki bir kamyona çarptı. Kazada 1'i 8 aylık hamile kadın ile 3 kişi yaralandı

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari bir taksi, ters yönde seyir halindeki bir kamyona çarptı. Kazada 1'i 8 aylık hamile kadın ile 3 kişi yaralandı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Konacık istikametine gitmekte olan Halil Geyik idaresindeki 48 T 6610 ticari taksi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Lise Kavşağı ile Hastane Kavşağı arasında anayolun dışında ters yönde seyreden Cumhur Çakır idaresindeki 48 VN 064 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Kazada, ticari taksinin sürücüsü Halil Geyik, hamile olduğu öğrenilen Kader Geyik, Döndü Akay ve Fuat Akay yaralandı. Bodrum Devlet Hastanesi'ne 300 metre mesafede meydana gelen kazada yaralananlar ilk ambulansın kaza yerinden ayrılmasının ardından, diğer ambulanslar için bir süre beklemek zorunda kaldı. Araç içerisinden itfaiye ve zabıta görevlilerinin yardımı ile çıkartılan Kader Geyik'in 8 aylık hamile olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi. Yaralıların Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri devam ederken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.