BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

THY'den o vekil için açıklama!

AK Parti'den istifa eden Muhammed Çetin THY'nin biletini iptal ettiğini, yeni bilet alacağı esnada çağrı merkezinden hattın bilerek kesildiğini iddia etti;

Abone ol

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, AK Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin’in uçakta upgrade (Uçakta bir üst sınıfa yükseltilme) edilmediğini doğruladı.

Hamdi Topçu, CNNTürk ekranlarında yaptığı açıklamada, “Bu milletvekili uçak içinde THY’yi rencide edici konuşmalar yapıyordu. O nedenle diğer milletvekillerine yaptığımız upgrade uygulamasını ona yapmıyoruz” dedi.

AŞAĞILAYICI İFADELER KULLANIYORDU

Topçu, Çetin’in daha önceki uçuşlarında THY için aşağılayıcı ifadeler kullandığını iddia ederek, “Milletvekillerine upgrade hakkı 2006 itibariyle bitti. Ancak biz şirket olarak milletvekillerimize tek taraflı bu iyi niyeti göstererek onları uçak içinde bir üst sınıfa alıyorduk. Aslında bu milletvekillerinin resmi hakkı değil.  İlgili milletvekili arkadaşımız THY için aşağılayıcı ifade kullanmaya başladı. Bunu hem müfettiş raporlarıyla ve kabin çalışanlarından öğrendik. THY, Ak Parti’den istifa eden etmeyen tüm milletvekillerine bu hizmeti vermeye devam edecek” diye konuştu.