BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.309,06
HABER /  GÜNCEL

Teröristler Diyarbakır'da düğün bastı

Terör örgütü PKK bu kez de Diyarbakır'da düğün bastı. Eli silahlı teröristlerin, tehditlerle düğünü iptal ettirdikleri belirtildi.

Abone ol

Diyarbakır'da yüzü maskeli ve silahlı YDG-H'li grup, bir kına gecesini basarak savurdukları tehditlerle düğünü iptal ettirdiler.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe semti Aziziye Mahallesi 600. sokakta meydana geldi.

"DÜĞÜNÜ BİTİRİN KAN AKAR"

Sokakta bulunan evde kına gecesi yapan vatandaşlar halay çektikleri esnada yüzlerinde maske ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan YDG-H'li bir grup kına gecesini basarak burada bulunanlara 'Düğün iptal olur, yoksa kan akıtırız' diyerek tehditler savundular. Yaşanan olay üzerine kına gecesi de bulunan bir anda sağa sola karışırken yapılan düğün iptal edilmesiyle grup evden ayrıldı.

"BU KEZ DE POLİSE SALDIRDILAR"

Evden ayrılan YDG-H'li grup daha sonra Seyrantepe kavşakta güvenlik önlemi alan polis ekiplerine de ses bombası ve havai fişeklerle saldırmasıyla bölgeden kaçtı. Polis ekipleri düğün basan ve zırhlı ekip otolarına saldıran yüzü maskeli ve silahlı kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.