BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.393,15
HABER /  GÜNCEL

Terim'den Baros sürprizi

Derbide sarı kırmızılılarda Elmander-Necati-Baros üçlüsünden biri kulübede oturacak, işte ayrıntılar..

Abone ol

Transferinden bu yana attığı gollerle dikkat çeken Necati'nin ilk 11'de forma giymesine kesin gözüyle bakılırken sakatlığı nedeniyle hafta içinde antrenmanların büyük bölümünde takımdan ayrı çalışan Elmander'in derbiye kadar tam olarak hazır olması halinde Necati'nin yanında görev yapacağı belirtildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; teknik direktör Fatih Terim'in Elmander'in oynayabilmesi halinde 3 maçlık cezası sona eren Milan Baros'u ise yedek kulübesinde oturtarak oyunun gidişatına göre ilerleyen dakikalarda kullanmayı planladığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın savunmayı bozmayacağı , Eboue-Ujfalusi-Semih ve Hakan Balta'dan vazgeçmeyeceği belirtilirken, orta sahadaki Emre - Selçuk - Melo - Engin dörtlüsüyle çok koşan ve mücadele gücü yüksek bir orta saha yaratmayı hedeflediği vurgulandı.

Orta sahanın kontrolünü elde tutarak oyunu kontrol etmeyi planlayan Terim'in kesin 11'ini Elmander'den gelecek haber göre şekillendireceği, bunun için de son taktik antrenmanı bekleyeceği ifade edildi.

Bu arada Alman basını Galatasaray'ın, Japon oyuncu Takashi Inui için Bochum'a 3 milyon euro teklif ettiğini iddia etti.

Alman basının haberine göre; Sarı-Kırmızılı takımın yetkilileri hafta sonu 2. Bundesliga ekibi Bochum'un Union Berlin ile oynadığı maçta 23 yaşındaki Japon orta saha oyuncusunu takip ettikten sonra Bochum'un CEO'su Jens Todt'a tekliflerini ilettikleri belirtildi.

Alman basınında, Inui için İtalyan ekibi Parma'nın da devrede olduğu iddia ediliyor.