BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.501,51
HABER /  GÜNCEL

Terim Mourinho'nun yakın arkadaşı

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho Galatasasaray'ın hocası Fatih Terim'e övgüler yağdırdı

Abone ol

Real Madrid'in Galatasaray'a karşı 2-1 kazandığı 33. Santiago Bernabeu Turnuvası'ndan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, "Fatih, çok yakın arkadaşım, iyi bir motive edici ve mükemmel bir teknik direktör" diye konuştu.

Real Madrid'in Galatasaray'a karşı 2-1 kazandığı 33. Santiago Bernabeu Turnuvası'ndan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Daha iyi günler yakında bundan emin olabilirsiniz" dedi.

"Real Madrid ile Bernabeu'da oynamanın ve dünyanın en önemli takımlarından bir tanesiyle böyle bir organizasyonda birlikte olmanın çok güzel olduğunu" söyleyen Terim, "Real Madrid'in bizden daha hazır, daha güçlü olduğu çok açık. Sizi hataya zorlayan Real Madrid gibi bir dev ile oynuyorsunuz. Konsantrasyon eksikliği ve hatalar elbette var. Daha çok yol almamız lazım derken bunu söylüyorum. Önemli dersler çıkaracağımız bir maç. Yavaş yavaş 9 Eylül'e doğru hazırlanıyoruz. Daha iyi günler yakında bundan emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.