BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.505,91
HABER /  GÜNCEL

Terim İsviçreli gazetecileri şok etti!

Basın toplantısına katılan İsviçreli gazeteciler Fatih Terim'e bir soru sordu. Terim'in cevabı İsviçreliler'i sorduğuna pişman etti.

Abone ol

Fatih Terim'in düzenlediği basın toplantısında iki sorudan hemen sonra buk kez İsviçre medyasına ait gazeteciler bu kez sor sormak için izin istedi. Terim soruları dinledi ve beklenen o patlama cevap şu sözlerle geldi:

şunu bilmenizi isterim ki, hiçbir meslektaşımıza rahatsızlık verilmesini istemeyiz. Biz misafirperver bir milletiz.

Ben cezalı Juventus maçının oynandığı zaman hocaydım. Kafileyi kendi ellerimizle karşılayıp uğurladık ki, biz maçta istediğimiz skoru da elde edememiştik.

Biz bu konuda çok hassasız, sorun olursa en çok biz üzülürüz. Tatsızlık olmaması içinde insanları sağduyuya davet ediyoruz.

Çok garip bir tavır var. İsviçreliler sanki orada hiç birşey olmamış gibi bir hava var. Tabiki hep haklı olmak istiyorlar. Bakıyorumda İsviçreli arkadaşlarımız hiç soru sormuyorlar. Size orda ne oldu bitti, sizi üzdüler mi, hiç bir soru yok.

Bunun hiç bir Avrupalı meslektaşımdan duyamıyorum, bu da beni üzüyor açıkcası. Tarafsız olması gereken insanlar bunları nedense gündeme getirmiyorlar.

Şu hadiselerden sonra yazdığınız çirkin olaylardan sonra size karşı bizim gazetecilerden bakıyorum da tek kelime olumsuzluk yok. Bizim meslektaşlarımız bile sizden daha adil,

İki antrenörü yazarken, biri fakir biri dilenci yazıyorsunuz. Bu çok çirkin. Dünyanın neresinde var. Kalecimiz hakkında yazılanlarda hiç hoç değil. Sizi tebrik ediyorum. Bir oyuncunuz elini hocaya uzatıp küfrediyor. Bunu herkes görüyor ama aynı oyuncu ben bişey yapmadım deyince masum oluyor.

Türkiye'nin misafirperver tarafını denemeyin, bunları daha fazla konuşmayalım bizi istediğiniz tarafa yönlendiremezsiniz.

Kaynak: